×

Search

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Home cart menu
phone
+30 210 27 77 993 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00 UTC+2

Κεραλοιφή με Βαλσαμέλαιο & Λεβάντα, 40gr, "Dimitra"

9040004
Γράψτε μια κριτική
Σε Απόθεμα
9.60
+
euro sign
-15% Έκπτωση για αποστολές στην Ελλάδα
box sign
Ψάχνετε ένα προϊόν; Ζητήστε να το βρούμε
check sign
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
phone sign
+30 210 27 77 993 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00 UTC+2

Κεραλοιφή με βαλσαμέλαιο και λεβάνταΚεραλοιφή με βάλσαμέλαιο, αιθέρια έλαια λεβάντας, tea tree

Οι κεραλοιφές DIMITRA συγκεντρώνουν όλη τη δύναμη του βαλσαμέλαιου και του κεριού μέλισσας. Υπάρχουν πάνω από 300 ουσίες στο κερί της μέλισσας που σε συνδυασμό με το βαλσαμέλαιο DIMITRA δίνουν ένα αποτέλεσμα πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά που τρέφουν, τονώνουν και βοηθούν στην ελαστικότητα του δέρματος.

Η κεραλοιφή με βιολογικά συστατικά, βαλσαμέλαιο, λεβάντα, tea tree, μέλι και πρόπολη είναι ιδανική φροντίδα για τις σκληρύνσεις του δέρματος, τα εγκαύματα και τα σκασμένα χείλια. Θρέφει βαθιά την επιδερμίδα και χαρίζει ελαστικότητα.

Ανακουφίζει κιρσούς και φλεβίτιδες

Έχει καταπραϋντική, επουλωτική και αντιβιοτική δράση σε εγκαύματα και συγκάματα και αντιμυκητιασική δράση σε πέλματα και κάλους ελιές και θύλακες.

Τρίκαλα

.

Δε βρέθηκαν Κριτικές