Δεν βρέθηκαν δεδομένα

Κλείσιμο

+30 210 27 77 993
MONDAY TO FRIDAY
09:00-17:00 UTC+2

 

-15% για αποστολές στην Ελλάδα

Δωρεάν μεταφορικά

Γεύσεις σκόρδου

Το ΣκόρδοΤο Σκόρδο χρησιμοποιείται για πάνω από 6000 χρόνια ως άρτυμα στην παρασκευή φαγητών, αλλά και για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. 

Οι αρχαίοι Έλληνες έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα στο σκόρδο για τα υγιεινά πλεονεκτήματα τους. 

Σήμερα, το σκόρδο χρησιμοποιείται ως φάρμακο για πολλές καταστάσεις που αφορούν το καρδιαγγειακό, το αιμοποιητικό και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το σκόρδο περιέχει αλισίνη που ευθύνεται για την χαρακτηριστική γεύση του φρέσκου σκόρδου. Είναι αντιμικροβιακός παράγοντας και σε συνδυασμό με τη βιταμίνη C η δράση του ενισχύεται. Το σκόρδο περιέχει  βιταμίνη Α και σελήνιο.  Επίσης περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φώσφορο, κάλιο, ψευδάργυρο, βιταμίνη Β1, Β2 και Β3.

Το σκόρδο αποτοξινώνει το σώμα και το προστατεύει από λοιμώξεις ενισχύοντας την λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Μειώνει την πίεση του αίματος και βελτιώνει την κυκλοφορία. Μπορεί ακόμα να αποτρέψει τα έλκη εμποδίζοντας την ανάπτυξη του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού.

Σε όποια μορφή και αν χρησιμοποιείται, φρέσκο ή ψητό, σε σκελίδες ή ψιλοκομμένο, ως πουρές ή πολτοποιημένο, το σκόρδο έχει φανατικούς οπαδούς στις κουζίνες όλου του κόσμου !

 
Πολτός Μαύρου Σκόρδου 100gr, "Campus", χωρίς συντηρητικά
Πολτός Μαύρου Σκόρδου 100gr, "Campus", χωρίς συντηρητικά6.50

 
Πολτός σκόρδου 100gr, "Campus
Πολτός σκόρδου 115gr, "Campus", χωρίς συντηρητικά2.99

 
Πολτός σκόρδου αρωματικός 190gr, "Campus", χωρίς συντηρητικά
Πολτός σκόρδου αρωματικός 190gr, "Campus", χωρίς συντηρητικά4.30

 
Φόρτωση ...